Wilt u een verandering aan uw tuin of misschien helemaal een nieuwe tuin aan laten leggen? Wij hebben overal de juiste oplossing voor om uw tuin naar eigen smaak te brengen. 

 

Bij het aanleggen van een compleet nieuwe tuin komen vele aspecten kijken. Niet alleen beplanting, gras en bestrating spelen een essentiële rol maar ook belichting, beregening, perceelafscheiding, vlonders, waterpartijen, tuinhuizen, pergola’s en ornamenten. Wanneer u niet precies weet wat u wilt, kunnen wij u deskundig adviseren.

 

We beginnen met een schetstekening. Op deze tekening wordt uw tuin vormgegeven. Er komt een ruw idee bij van de te gebruiken beplanting. Er staan nog geen soortnamen op. Wel termen als boom, haag, vaste planten e.d. Een zogenoemde beplantingsindicatie.

 

Wanneer deze tekening u aanstaat en u denkt dat daarin uw wensen voldoende naar voren komen, werken we de tekening verder uit. Het beplantingsplan wordt definitief, er wordt vastgesteld welke materialen er gebruikt gaan worden en er wordt een prijsopgave gemaakt. Wanneer dit alles naar uw wens is, kan begonnen worden met de realisatie van uw tuin.

 

Het leveren van tuinmeubelen en speeltoestellen doen wij uiteraard ook. Een aparte maat? Laat het ons weten dan zorgen wij dat het gemaakt wordt!