Een waardevolle tuinaanleg begint altijd met een goed en doordacht plan.

Er zitten enorme verschillen in de manier waarop een tuin wordt aangelegd. Daarom begint de aanleg van een tuin met een goede fundering. Een goede voorbereiding, maar ook letterlijk een goede fundering, is dan ook de beste garantie voor jarenlang tuingenot. Vanuit onze passie en ons vakmanschap streven wij altijd naar perfectie. Dit geldt voor zowel de groene als de bouwkundige elementen: van tuinmuren en terrassen tot technische installaties.

 

Onze ervaring in samenwerking

Van den Boogaart - Buitenprojecten heeft door de jaren heen ontzettend veel ervaring opgedaan in het ontwerpen, aanleggen, inrichten en onderhouden van tuinen. Wij dagen onszelf hierbij steeds opnieuw uit om voor iedere klant een eigen, unieke tuin te realiseren. Dit moet een tuin zijn waar u jarenlang plezier van heeft en die met de jaren mooier wordt. Wij werken ook graag samen om tot een nog beter resultaat te komen. Dit doen wij voorbeeld met diverse bedrijven of zzp'ers, omdat wij weten dat elkaar begrijpen en respecteren de beste basis is voor een topresultaat.  

 

Kwaliteit tot in de details

Het team van Van den Boogaart - Buitenprojecten heeft echt liefde voor het vak en is altijd betrokken bij de klant. Iedereen is zich ervan bewust dat het bij de tuinaanleg gaat om onze klanten. We doen daarom nooit concessies in kwaliteit. Rechte lijnen in een tuin zijn daarom altijd recht, de bestrating volledig strak en zorgvuldig gefundeerd en vlonders en bouwkundige elementen worden tot in detail afgewerkt. Als vakbekwame hovenier maken we onze naam iedere dag waar omdat we weten dat een tuin alleen dan af is als alles tot in detail klopt.

 

Alle vakmanschap voor het aanleggen van de mooiste tuinen

Wij leveren alles op het gebied van tuinen, ook technische installaties en alle denkbare voorzieningen die daarbij komen kijken. Van bestratingen, betegelde terrassen, vlonders, veranda’s, overkappingen, tuinhuisjes, zwembaden, zwemvijvers, omheiningen, verlichting tot overige technische installaties: het team van Van den Boogaart - Buitenprojecten hanteert de hoogste normen van vakmanschap. Bij ons bent u altijd verzekerd van een optimaal aangelegde tuin die meerwaarde geeft aan uw huis.

 

Wat is een zwembad tegenwoordig? Maak je tuin mooier met een zwemvijver.

In elke tuin zou water een onmisbaar element moeten zijn. Een bron van leven waarbij het lang niet altijd hoeft te gaan om een traditionele ‘planten-‘, of ‘vissenvijver’ maar waarbij het goed mogelijk is de traditionele vijver te combineren als plek in de tuin waarin gezwommen kan worden in glashelder en natuurzuiver water zonder chemische toevoegingen en ingewikkelde technische installaties. Bovendien is zwemmen in een zwemvijver een gezonde bezigheid voor jong en oud. We hebben ruime ervaring in het aanleggen van zwemvijvers in de meest uiteenlopende vormen en formaten. Van een klein dompelbad tot méér dan 2000 m2 grote zwemvijvers, bouwkundig en strak, of juist heel organisch van vorm. Onze vakbekwame hoveniers zijn allen kundig en geschoold in het verwerken van alle bij aanleg van een zwemvijver benodigde materialen en kennen de specifieke eisen die gesteld worden aan de aanleg van zwemvijvers. Een Tuin aanleggen met een zwemvijver is een vak apart en behoeft de nodige vakkennis.