De basis van een prachtige tuin begint altijd bij het grondwerk. Het is de fundering van uw tuin. De groei en levensduur van de beplanting hangt er vanaf, maar ook de duurzaamheid van uw bestrating. Bij nieuwbouwhuizen is het altijd noodzakelijk om de grond los te spitten. Daardoor is de afwatering in de toekomst altijd goed.

 

We beschikken over twéé minigravers met hulpstukken waardoor we alles zorgvuldig kunnen uitvoeren. De minimale doorgang van onze kleinste minigraver is 80 cm waardoor we gemakkelijk bij u achter het huis kunnen komen voor bijvoorbeeld een trampoline uit te graven of het grondwerk voor uw nieuwe aanbouw kunnen realiseren. Ook gebruiken we onze minigravers voor het rooien van bomen. We beschikken ook over een minigraver die net een tandje sterker is waardoor we op grotere projecten sneller kunnen handelen. Uiteraard is de afmeting (98 cm) nog steeds minimaal waardoor we op de meeste plekken gewoon kunnen komen met deze minigraver. 

 

Door onze machines kunnen we dus gemakkelijk uw grondwerk klaar leggen waardoor de aanleg van uw tuin fijner, máár nog belangrijker, sneller verloopt.